NEFRIQ

nefriq

A piacvezető alkuszi nyilvántartó rendszer szállítója.

A NEFRIQ 1994-es megalapítása óta foglalkozik olyan szoftverek fejlesztésével, amelyek a biztosítási alkuszok mindennapi munkáját segítik. Az elmúlt évek során létrehoztunk egy olyan programcsomagot, amellyel különböző méretű és igényű alkuszcégeket egyaránt ki tudunk szolgálni. Célunk megvalósításához hozzájárult a korábbi biztosítóknál töltött évek mellett az is, hogy kiváló kapcsolatot építettünk ki és ápolunk a biztosítók számítástechnikai osztályaival, a PSZÁF munkatársaival, az alkuszi szövetségekkel, és természetesen magukkal az alkuszokkal. Az így megteremtett egyedi fejlesztésű program teljes mértékben lefedi az alkuszcégek ügyviteli folyamatait és illeszkedik megszokott munkarendjükhöz.

Termékek:
  • Biztosítási alkuszi nyilvántartó programok:Az alkuszi nyilvántartó rendszereinket megbízhatóságuk és széles funkció-skálájuk teszik a hazai piac vezető alkalmazásaivá. Az igényeket és a jogszabályi követelményeket a legmesszebb menőkig figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük és alakítjuk programjainkat, hogy az teljes mértékben kiszolgálja a biztosítási alkuszok mindennapi munkáját.
  • Háttérirodai szoftverek:Az alkuszi rendszerek megfelelő kiegészítője a cégünk által fejlesztett dokumentumok kezelésére és nyilvántartására specializált szoftver. A program teljes mértékben összefonódik a Brokkával, annak adatbázisára rátelepülve.
  • Web alapú szoftverek:A mai igényeknek megfelelően egyes alkalmazásaink az internetet használják a partnerekkel, vagy akár a cégen belüli kommunikációra fenntartására.
Elérhetőségünk: info@nefriq.hu

vissza a főoldalranefriq, brokka, piacvezető alkuszi nyilvántartó, jutalékszámfejtő program